Sposób przygotowania

Makaron gotujemy tak jak na opakowaniu, dadając 2 krople olejku śmietankowego do wody. Truskawki obieramy, myjemy i miksujemy. Dodajemy do nich cukier wanilinowy, łyżkę soku z cytryny i cukier-do smaku. Ugotowany i przestudzony makaron polewamy truskawkami i bitą śmietaną.
Smaczności!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    smaczności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    smaczności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    mmm pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    mmm pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    robię latem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !