Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z jabłkiem i gruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
sos koperkowy
oliwa
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
gruszka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z jabłkiem i gruszką

Kapustę kroimy dość grubo. Marchewkę ścieramy na tarce grube oczka. jabłko i gruszkę obieramy i kroimy w kosteczkę .wszystkie składniki mieszamy z sobą .Robimy sos koperkowy mieszając proszek z woda i oliwą .Sos dodajemy do sałatki mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 16.03.2012 15:10
Bardzo apetyczne :)
Katarzyna/kate1980 05.03.2012 19:51
super
ziutula
ziutula 05.03.2012 12:40
smaczne połączenie składników...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak