Sposób przygotowania

Pieczarki czyszczę, kroję na cieniutkie plasterki. Czasem jak mi się nie chce kroić ścieram na tarce (tej na której ściera się ogórki do mizerii). Masło rozpuszczam na patelni, wrzucam pieczarki i duszę dodając przyprawy. Duszę ok 30 min. Takie pieczarki można użyć do pizzy, zapiekanek lub jako farsz

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mogą być niezłe z majerankiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    bardzo lubię duszone pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    tez po mojemu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo smaczne te pieczarki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !