Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obie golonki oczyszczone i umyte wkładamy do wody , dodajemy parę ziarenek ziela i ze 2 listki laurowe , soli odpowiednio do ilości wody w zależności jak duże sa golonki. Gotować na malutkim ogniu prawie do miękkości.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Nie jestem fanką takich dań, ale chętnie zacznę się do nich przekonywać, bo mój mąż uwielbia golonkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie przyrumieniona goloneczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z golonki najlepsza jest skórka...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie pyszności! ja goloneczkę lubię oj lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    jestem fanką goloneczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    oj ,wpraszam się na kawałeczek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo kusi :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładnie zrumienione mięso, chętnie skorzystam z przepisu, bo jak do tej pory to jeszcze sama nie robiłam golonki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Goloneczka pierwsza klasa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    łał taką golonkę to bym zjadła
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    rumiana-pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobra golonka musi być odpowiednio przyprawiona, aby mięso przeszło smakiem. Twój sos to gwarantuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna, lubię takie smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo dobrze przyprawione
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka muszę swojemu mężowi zrobić .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !