Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik na biszkoptach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka cytrynowa 2 sztuki
wiórki kokosowe 300 gram
śmietanka kremowa 1 szklanka
cukier kryształ 3/4 szklanki
biszkopty okrągłe 1 paczka
kefir 1 duży

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik na biszkoptach

Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody, ostudzić.Wiórki połączyć z kefirem i pozostawić na 30 minut.Śmietanę ubić z cukrem.Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.W tortownicy ułożyć biszkopty.Na biszkopty wyłożyć masę.Wstawić do lodówki na około 2 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia2 05.04.2012 11:01
własnie to robie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak