Sposób przygotowania

Odlewamy pół szklanki mleka, a pozastałe nastawiamy na gaz. Z mlekiem dokładnie mieszamy budyń, cukier wanilinowy oraz kakao - wlewamy na gotujące się mleko i gotujemy budyń. Kiedy otrzyma odpowiednią konsystencję, ściągamy z ognia i dodajemy zimne masło - mieszamy do czasu aż się rozpłynie. Chłodny deser budyniowy przelewamy do pucharków i dekorujemy truskawkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jaką ono ma konsystencje.?
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jest nieco rzadszy od zwykłego budyniu, nie ma takiej 'zbitej' konsystencji :)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie podany ,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    musi być wyśmienity
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    czekolada i truskawki, to to co uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    świetne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !