Sposób przygotowania

JAJKA UMYC ODDZIELIC ZOLTKA OD BIALEK.ZOLTKA UTRZEC NA PUSZCZYTY KOGELMOGEL Z OBA CUKRAMI(SZCZYPTA WANILIOWEGO I LYZKA BIALEGO).BIALKA UBIC NA SZTYWNA PIANE DODAC RESZTE CUKRU.MLEKO ZAGOTOWAC.NA WRZACE MLEKO KLASC LYZKA PIANKOWE KLUSKI ,PRZYKRYC NA CHWILE POKRYWKA I PO MINUCIE KLUSECZKI WYCIAGNAC NA TALERZ MLEKO DALEJ GOTOAC AZ DO WRZENIA I PO TROSZKE DOLEWAC DO MISECZKI Z ZOLTAMI WYMIEZAC I Z POWROTEM PRZELAC DO GARNKA DOPROWADZIC ZNOW DO WRZENIA .

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !