Sposób przygotowania

MALZE DOKLADNIE UMYC PODGRZAC W NACZYNIU ZAROODPORNYM AZ OTWORZA SWOJE SKORUPKI I WYJAC JE ZE SRODKA PRZELOZYC NA TALEZ.NIEOTWARTE WYRZUCIC.WYWAR ZOSTAWIC.PODSMAZYC CZOSNEK PIETRUSZKE I POKROJONA PAPYCZKE NA OLIWIE.DOLOZYC POKROJONY W KOSTKE FILET Z RYBY.DOLAC DO TEGO PRZECIER I WYWYAR Z MALZY.GOTOWAC 10MIN.DODAC HOMARA I MALZE.MAKARON UGOTOWAC W DBRZE OSOLONEJ WODZIE ABY BYL ALDENTE .MAKARON PRZELOZYC NA DUZY TAKLERZ LUB POLMISEK I POLAC SOSEM Z OWOCAMI MORZA .DOPRAWIC I POSYPAC PIETRUSSZKA I PIPRZEM.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !