Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

pieczarki dusimy z cebulą na połowie masła, mięso obieramy z kości, kapustę obgotowyjemy
wszystkie składniki przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa,
całość podsmażamy na reszcie masła, jeśli farsz jest za suchy podlewamy rosołem, doprawiamy


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam krokiety :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też lubię..:P
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo apetyczne. Zjadłabym takiego jednego.
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    proszę bardzo częstujcie się :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    porywam jeden
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    oj poczestowała bym sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !