Sposób przygotowania

Kapustę myjemy i rwiemy na kawałki, układamy plasterki polędwiczki, ser kroimy w kosteczkę, paseczki, koreczki, jak kto woli. Oliwę mieszamy z pieprzem i sokiem z cytryny, polewamy delikatnie sałatkę, dodajemy pokruszone na mniejsze kawałki orzechy. Posypujemy szczypiorkiem. Szybko i lekko. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    szukałam ostatnio po sklepach halloumi i jakby się pod ziemię zapadł....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    Pyzo, ja jeszcze nie kupowałam w Polsce halloumi, mam go zawsze pod dostatkiem i to różne rodzaje, z bazylią i innymi dodatkami a dostaję od cioci, która mieszka na Cyprze. Także mam zapas na cały rok:) nie wiem nawet ile może kosztować w Polsce, ale domyślam się, że nie mało..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !