Sposób przygotowania

Każdą porcję schabu rozbić tłuczkiem na grubość ok. 1 cm. Posolić z obu stron. Następnie pieczarki pokroić drobno i usmażyć na patelni. Przełożyć na talerz. Ser żółty zetrzeć, podzielić na 4 części, tak samo na części podzielić pieczarki. Schab opanierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć z jednej strony, następnie obrócić na drugą stronę, posypać porcją pieczarek i żółtym serem. Smażyć pod przykryciem aż ser się stopi. Tak samo postępować z kolejnymi porcjami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    Robię bardzo podobne, dodaję jeszcze paprykę świeżą. pyszne są takie kotlety:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    palce lizac:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    pyszne uwielbiam takie polaczone smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pysznosci z żurawina tez fajnie smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    zrobiła i mój mąż był wniebowzięty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !