Sposób przygotowania

Do garnka dać pół kostki margaryny i roztopić na wolnym ogniu. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zrumienić na margarynie. Pieczarki umyć i pokroić drobno. Podsmażyć na patelni. Odsączyć z tłuszczu i wrzucić do rondla z margaryną. Dodać kostkę grzybową. Podlać wodą i dalej smażyć. Do śmietany dać mąkę. Wymieszać, zatrzepać sos. Przyprawić sos kucharkiem, pieprzem i solą. Polewać nim placki ziemniaczane.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !