Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu wrzuć pokrojone lub starte ogórki oraz przyprawy i czosnek.Gotuj 10minut.Boczek pokrój w kostkę,zrumień na patelni,dodaj do zupy,gotuj ok.10minut.Mąkę rozprowadź ze śmietaną,zapraw nią zupę,gotuj jeszcze 5minut.Zupę posyp posiekanym koperkiem,podawaj np.z minigrzankami.

Komentarze

  • 3
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię kwaśne zupki
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moj popisowy numer:P uwielbiam tą zupke:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna zupka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    bardzo ją lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !