Sposób przygotowania

Cukinie i pieczarki kroimy smarujemy oliwą solimy i grillujemy . Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu .Odcedzamy .Szpinak i koperek myjemy . Ser feta kruszymy . do oliwy dodajemy sól i wyciśnięty czosnek mieszamy .Na makaron układamy grillowane warzywa ,dodajemy szpinak ,koperek i pokruszony ser polewamy czosnkowym sosem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    pięknie wygląda, a jakiego makaronu użyłaś? Pysznie!:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !