Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świeży szpinak z grillowaną białą kiełbasą i grillowanymi pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kiełbasa 1 szt
pieczarki 3 szt
szpinak 1 garść
oliwa
kostka do smaku cebulowa

Przepis i sposób przygotowania na: Świeży szpinak z grillowaną białą kiełbasą i grillowanymi pieczarkami

Szpinak myjemy i układamy na półmisku . do oliwy ok 1 łyżki dodajemy pokruszoną kostkę cebulową ,lub cebule w proszku . Mieszamy .Taką mieszanka smarujemy pokrojone pieczarki .Kiełbasę kroimy w plastry .Grillujemy na patelni grillowej kiełbasę i pieczarki. Układamy na szpinaku ,solimy sola morska kropimy oliwą .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.03.2012 07:24
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak