Sposób przygotowania

Marynowane pieczarki kroimy w kostkę i mieszamy z łyżką majonezu. Plasterek wędliny układamy na desce do krojenia, na wędlinie układamy ser żółty, a ser smarujemy pastą z pieczarek i majonezu. Zawijamy rulonik. Ruloniki układamy na sałacie. Przygotowujemy sos majonezowy- mieszamy majonez, musztardę, sok z cytryny, sól i pieprz. Majonezem dekorujemy roladki. Obok możemy ułożyć plasterki pomidora. Całość oprószamy pieprzem kolorowym z młynka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wspaniale podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cudne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    idealne danie na sylwestra i nie tylko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    sliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie jako dodatek do sałatki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pyycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !