Sposób przygotowania

Herbatniki i biszkopty pokruszyć. Margarynę zmiksować z cukrem na puch, a następnie dodać olejek i kakao a na koniec pokruszone ciastka i rodzynki. Maskę zmiksować, do połączenia się składników, a następnie schłodzić ok 30 min. Po tym czasie formować niewielkie kulki i obtaczać je w kokosie. Gotowe kulki można ponowie schłodzić. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    oj pycha! idealne do podjadania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne są!
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pychotki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają kusząco
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    tez takie czasem robię:) Są pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !