Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Miękkie masło ucieram z masłem orzechowym. Wykorzystałam masło orzechowe z kawałkami orzechów, dzięki temu ciasto będzie chrupiące.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    te orzechy włoskie super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi niezwykle smacznie :)
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    mam akurat masełko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszne musi być:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł nie robiłam jeszcze ciasta z masłem orzechowym i mam chęć się skusić ale czy można prosić o podanie ile ma być mąki?
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Szklanka mąki pszennej. Ech, rzeczywiście nie napisałam w przepisie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super pomysł z wykorzystaniem masła orzechowego:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto takie zrobić ja jeszcze nie próbowałam i ta szklanka mąki tez się znajdzie jak ktoś czyta komentarze
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    To ciasto musi być przepyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !