Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w osolonym wrzątku,ostudzić.Bób ugotować , także w osolonej wodzie.Obrać ze skórek.Kukurydzę osączyć z zalewy, ogórki małosolne pokroić w kosteczkę, rzodkiewki w półplasterki.Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą, pieprzem i olejem z ziołami.
Sałatka może nam posłużyć jako śniadanie czy kolacja, ale możemy ją także podać jako dodatek do drugiego dania obiadowego w upalne dni.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bób dostałam w zieleniaku gratis , mogę gotować różności.
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajny pomysł chociaż ja za bobem nie przepadam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !