Sposób przygotowania

Udka gotujemy w garnku z wodą .Dodajemy kostkę warzywna i marchewki . Gotujemy do miękkości .cebule kroimy w piórka ,pieczarki w paseczki .Cebule i pieczarki podsmażamy na maśle .Mięso obieramy kroimy w długie paski ,marchewkę kroimy drobno i dodajemy do rosołu z gotowania .Zagotowujemy rosół z miesem i dodajemy przysmażoną cebule z pieczarkami .Doprawiamy sola ,pieprzem i przyprawą do flaków .Zagotowujemy . Na koniec dodajemy majeranek .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    no tak przepis może świetny,ale gdzie tu w składnikach flaki,tylko przyprawa do flaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !