Sposób przygotowania

Wiśnie rozmrażamy i odsączamy na sicie. Dżem wiśniowy wykładamy ze słoików do garnka, podgrzewamy dodajemy wiśnie, jeśli trzeba dosładzamy, chwilę podgrzewamy, mieszamy. Ciepły rozprowadzamy na upieczone i schlodzone ciasto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    droga ta polewa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    orginalne wykonczenie ciasta i smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !