Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy mleko dosypujemy 50 dag cukru oraz dodajemy 3 łyżki masła . Wszystko dobrze mieszamy ze sobą . Gdy się zagotuję dolewamy 2 łyżki olejku migdałowego. Dalej wszystko dokładnie mieszamy na wolnym ogniu.Gdy będzie już tężeć wylać masę do foremek lub innych naczyń przygotowanych wcześniej i opłukanych wodą . Po wylaniu masy odczekać kilka godzin aż dobrze wystygnie a następnie pokroić na małe prostokąciki .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    ale bomba kaloryczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    bomba ale jaka dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !