Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Fasolkę szparagową - może być również mrożona - gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Cebulę i ser kroimy w kostkę. Następnie kroimy również ziemniaki oraz ugotowaną fasolkę. Mieszamy wszystko razem. Przyprawiamy oliwą z oliwek 3-4 łyżki i dodajemy pokrojoną pietruszkę. Przed podaniem sałatkę dobrze jest schłodzić około godziny w lodówce. Smakuje wyśmienicie sama bądź jako dodatek do mięs.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pla00bunny

    Może byc dobre, pierwszy raz słyszę o takiej sałatce. Muszę zrobic z ciekawosci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    prosta i smacnza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jadłam jeszcze takiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !