Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobniutko kroimy. Marchewkę i ogórki kwaszone ścieramy na tarce jarzynowej. Ogórki możemy dodatkowo odcisnąć z nadmiary soku. Cebulkę kroimy w drobniutką kosteczkę. Tak przygotowane składniki przekładamy do salaterki, dodajemy do smaku sól i pieprz. Następnie dodajemy majonez, dokładnie mieszamy. Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Sałatka będzie lżejsza, kiedy doda się 2 łyżki majonezu i tyle samo jogurtu naturalnego. Mimo wszystko polecam ją w każdej wersji.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pysznie sie zapowiada ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda na pyszną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealna do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    prosta i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !