Sposób przygotowania

Dwa większe filety całe odkładamy, resztę mielimy i dodajemy jajka, masło, śmietanę i przyprawy do smaku. Mieszamy dokładnie i wstawiamy do lodówki na 90 minut. Marchewkę obieramy, a następnie kroimy w plasterki i gotujemy aż będzie miękka. Pod koniec gotowania marchewki dokładamy groszek i chwilkę jeszcze gotujemy. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, a następnie lekko rumienimy. Dodajemy do warzyw i dusimy ok. 5 min. Gotowe dokładamy do farszu rybnego i mieszamy. Do formy keksowej wkładamy na spód masę rybną tak na wysokość ok 3 cm a następnie płat fileta i ponownie masę rybną i płat fileta i przykrywamy masą rybną. Formę wkładamy do naczynia z wodą i pieczemy ok. 90 min. w temp. 180\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł na potrawę z ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !