Sposób przygotowania

Udka z kurczaka zalewamy zimną wodą, dodajemy zieloną część poraw oraz obraną marchew, dodajemy ziarenka pieprzu czarnego, ziarenka ziela angielskiego, 2 listki laurowe oraz 2 łyżeczki soli. Gotujemy mięso do miękkości na wolnym ogniu. Wyjmujemy z wywaru, układamy na talerzach, a następnie każde udko smarujemy 1 łyżką chrzanu - najlepiej taki mocno ostro. Podajemy do do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawe połączenie ,
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    tak jeszcze ni jadłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    kurczak z chrzanem to idealne połączenie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie smaczne.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    od czasu do czasu można zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !