Sposób przygotowania

Rozpusc maslo i podsmaz cebulke i orzechy na malym ogniu przez ok.2 minuty.
Nastepnie zwieksz temperature smazenia i dodaj krewetki i pomidorki, dodaj sol i pieprz i smaz przez kolejna minute. Wlej do patelni brandy i po okolo minucie dodaj kremowke i ocet balsamiczny. Po 2 minutach odloz potrawe na bok.
W miedzy czasie ugotuj al dente makaron pappardelle lub tagliattele.
Wlej sos do odcedzonego makaronu i wymieszaj. Posyp natka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    :) wytworne!
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Pasta na specjalną okazję, wyzsza szkoła!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !