Sposób przygotowania

Ugotować wywar mięsno-warzywny(z porcji rosołowej i włoszczyzny pokrojonej w kostkę)Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę,dodać do wywaru gdy już warzywa zmiękna Dosypać łyżkę ryżyu i gotować aż ziemniaki zmiękną.Ogórki zetrzec na tarce i podsmażyć na maśle.Dodać do zupy .Całośc doprawić do smaku i dodać śmietanę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    super ja zawsze robie z ogórkami ze słoika
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    ta zupka jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    ach,ten ogórkowy smak;pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pycha
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    lubię zupę ogórkową
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !