Sposób przygotowania

Wodę zagotować, wlać do pojemniczka i dodać wszystkie przyprawy - dokładnie wymieszać.
Jajka na twardo obrać ze skorupek, włożyć do złoika i zalać gorącą solanką.
Zakręcić i odstawić do ostygnięcia. Wstawić do lodówki na 24-36 godzin.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !