Sposób przygotowania

Owoce schłodzić, obrać (niekoniecznie wszystkie) i pokroić wg własnego gustu. Melona przeciać na połowę, usunąć gniazdo nasienne, a miąższ wydrążyć małą łyżeczką.
Posypać cukrem waniliowym i skropić sokiem z cytryny. Wymieszać delikatnie.
Pozostawić na godzinkę, w lodówce, aby smaki się zmacerowały.
Sałatkę serwować w połówkach melona.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ile witaminek tam się mieści :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Samo zdrowie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !