Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, myjemy i trzemy na tarce o drobnych oczkach.Odlać nadmiar wody z tartych ziemniaków. Dodać jajka, mąkę, pieprz, kucharka i dokładnie wymieszać. Olej mocno rozgrzewamy na patelni i nakładamy łyżką placki. Placki pieczemy na złoty kolor z obu stron. Rybę filetujemy i dzielimy na małe kawałki. Każdy placek polewamy śmietaną i nakładamy kawałki ryby.

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy pomysł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny pomysł na obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny pomysł :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też nowość.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja też takich nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !