Sposób przygotowania

Rzodkiewkę zmiksować z kefirem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodać 2-3 łyżki posiekanego koperku. Doprawić solą, pieprzem i bazylią. Raz jeszcze wymieszać wszystko. Przelać do szklanki i posypać odrobiną koperku. Cza przygotowania do 5 minut. Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    ciekawy pomysł
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !