Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ser pleśniowy w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 1 szt
jaja 2 szt
mąka 100 g
olej 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: ser pleśniowy w panierce

Ser, obtoczyć w jajku następnie w mące później w jajku i w bułce piec na mocno rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.01.2012 07:46
pycha
gosia561 27.07.2011 10:42
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak