Sposób przygotowania

Kapustę pekińską opłukać, osuszyć. Następnie pokroić w paseczki. Rzodkiewkę umyć, pokroić w plasterki. Ogórka obrać, pokroić w plastry. Szczypiorek posiekać drobno. Surówkę doprawić do smaku solą ziołową oraz pieprzem białym. Do oliwy dodać sos chili z limonką i kolendrą oraz czosnkowy sos chili. Dokładnie wymieszać sos. Dodać do surówki, wymieszać. Odstawić na pół godziny.



mój nick muchomor

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Smaczna surówka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !