Sposób przygotowania

W robocie z nożem do siekania zmiksować herbatniki.
Dodać masę krówkową i nadal miksować.
Gdy ciastka połączą się z masą dodać margarynę i dalej chwilę siekać aż wszystko się połączy.
Tortownicę wylepić powstałym ciastem i wstawić do lodówki.
Galaretki rozmieszać w 500 ml wody.
Serki chwilę ucierać i dolewać zimną ale jeszcze płynną galaretkę.
Chwilę wszystko mieszać, a gdy powstanie puszysta płynna masa wylać ją na ciasto w tortownicy.
Brzoskwinie pokroić w kostkę i powrzucać je na masę.
Piankę wstawić do lodówki na około godzinę aby się ścięła.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    superaśne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja niby dogadzam swojej rodzince, ale Ty swoich rozpieszczasz :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie wygląda i pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    jakie to wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ładnie wygląda i tak pewnie smakuje. A czy może ktoś próbował to zrobić na krakersach. ???
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    sama jestem ciekawa , moze na herbatkicha ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !