Sposób przygotowania

Kapustę poszatkowałam na małe kawałki, następnie włożyłam ją do garnka, włożyłam kość jak i przyprawy oraz kiełbaskę pokrojoną w małą kostkę i zagotowałam na małym ogniu, gdy mięso zaczęło schodzić z kości usunęłam ją i dodałam przecieru pomidorowego, doprawiłam do smaku solą oraz pieprzem i zagotowałam do miękkości. Bigos przełożyłam do słoików, i odgrzewam na suchej patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    uwielbiam taki szybki bigosik standardowy
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ja też bardzo lubię taki bigosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i dawno nie robiłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    lubie taki bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !