Sposób przygotowania

Bułkę namaczam w wodzie, odciskam z nadmiaru wody, dodaję do miski, wkładam mięso, wbijam jajko, doprawiam do smaku solą wraz z pieprzem, wyrabiam masę, dodaję ugotowany ryż na sypko i ponownie wyrabiam ciasto, na koniec na patelni rozgrzewam olej i smażę uformowane małe spłaszczone klopsik obtoczone bułką tartą z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne '
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    robię identyczne, są pyszne:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !