Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Nagrzać piekarnik do 180°C. Foremki do muffinek wyłożyć papilotkami - 12 sztuk.
Masło utrzeć z cukrem na krem, po czym dodawać po jednym jajka - za każdym razem dokładnie rozcierając. Dodać śmietanę i wymieszać. Dodać najpierw mąkę przesianą razem z proszkiem do pieczenia i po wymieszaniu dodać orzechy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne babeczki i ładnie wyrosły....
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Te ze śliwkami były w wysokich papilotkach. Te inne są w niższych i są bardziej "rozlane", co jednak nie wpływa na ich smak. Ładniejsze są wysokie, ale nie zwróciłam uwagi na te papilotki - że mają różną wielkość.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !