Sposób przygotowania

Kapustę najpierw poszatkować umyć a potem sparzyć . Wstawić wodę , gdy się zagotuje dodajemy kostki i 2 marchewki a 3 ścieramy na tartce , następnie wrzucamy kapustę i gotujemy , doprawiamy do smaku po 30 minutach dajemy ziemniaki pokrojone w kostkę , całość gotujemy do miękkości . Na koniec przed podaniem zabarwiamy zupę koncentratem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    takiej jeszcze nie jadłam, muszę spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe wymyślone
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    kilka malych szczegolow a zwykly kapusniak zmienia sie nie do poznania........musi byc pyszny koniecznie musze wyprobowac...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam tę zupkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !