Sposób przygotowania

Cebule i pieczarki obieramy, kroimy w kostkę i osobno smażymy. Filet rozdrabniamy blenderem. Słonecznik, siemię i sezam prażymy na lekko natłuszczonej patelni. Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do ryby dodajemy cebulę, pieczarki, ser, ziarna, bułkę tartą, pietruszkę, wbijamy jajko, przyprawiamy i mieszamy wszystko na jednolitą masę. Formujemy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    pyszne robilam w piatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    baaardzo smaczne! uwielbiam takie miksy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ładnie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo pyszne kotelciki
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    użyłabym tylko innej ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    IZABELA NOWAK -slonce - ja też teraz użyłabym zamiast pangi dorsza lub morszczuka ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    W takiej wersji jeszcze nigdy nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !