Sposób przygotowania

jajka drobno kroimy . Kajzekę moczymy i odcismay z nadmiaru wody dodjaemy do jajek i wbijamy całe jajko oraz szczypiorek drobno pokrojony wszystko razem wyrabiamy na jednolitą mase i formujemy sznycelki obtaczamy w bułce tartej smazymy na oleju na złoty kolor

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    na dzisiejszy post jak znalazł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    popieram - dobre na pt. danie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super,też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i dla mnie dużo szpinaku do sznycelków,,
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    do wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię takie i bardzo mi smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !