Sposób przygotowania

Mięso doprawić solą i pieprzem. Rękami zwilżonymi wodą formować kulki i spłaszczać je (hamburgery powinny być okrągłe), obtaczać w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć.
Bułki rozkroić, podpiec w piekarniku, pod koniec położyć kotleta i plasterek sera, aby się roztopił. Na gorącą bułkę z nałożyć ketchup, pomidora, drugą połowę bułki posmarować musztardą, złożyć.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Bułka może być taka zwykła, czy lepiej użyć tej specjalnej do hamburgerów?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    hamburgery wyglądają smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też robimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię swoje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajny robię podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    choc nie gustuje w hamburgerach, to ten wyglada smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    domowy najlepszy!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !