Sposób przygotowania

Porę pokroić i sparzyć. Kapustę pekińską poszatkować. Paprykę czerwoną odcedzić i wyciągnąć ze słoiczka. Następnie ogórka kiszonego pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać razem ze sobą. Następnie polać majonezem i przyprawić wedle uznania solą i pieprzem. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Przygotowuję taką często. Polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Przygotowuję taką często. Polecam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne zrobie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !