Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 1,5 L wody wrzucamy skrzydełka.Gdy woda się zagotuję dodajemy obrane,umyte i pokrojone w kostkę marchewki i pietruszkę.Gotujemy na małym ogniu przez około 15 minut.Po 15 minutach wlewamy wodę z ogórków i potarte ogórki na tarce o dużych oczkach.Doprawiamy szczypta soli,pieprzu,mieszamy i gotujemy na małym ogniu.Gdy skrzydełka i warzywa będą miękkie wyłączmy gaz i dodajemy śmietanę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    ostatnio mnie bardzo na nią nachodzi, ale w te upały zupa odpada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    uwielbiam taką zupkę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajny podkład
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    moja ulubiona zupa
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczna i moja ulubiona zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !