Sposób przygotowania

Rybę umyć, osuszyć, oprószyć pieprzem i solą. Przekroić na połowy albo dowolne kawałki. Część płatków rozgnieść ręką, a część pozostawić w całości. Wymieszać je razem. Jajko roztrzepać z łyżką wody można dodać przyprawę. Przygotowaną rybę panierować w jajku i chrupkach. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha zjadłbym taki obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo lubię chrupiącą panierkę, a ta z płatków wydaje się taką być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !