Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z bobem i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bób 1/2 puszki
ryż 1 woreczek
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
ser feta 1/3 szt
ogórek zielony 1/2 szt
koperek
sól
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z bobem i fetą

Ryż gotujemy z dodatkiem soli .Odcedzamy i studzimy . Bób odsączamy z zalewy .Ogórka myjemy i kroimy w małe kawałki . Do musztardy francuskiej dodajemy oliwę i mieszamy .Sos dodajemy do sałatki .Mieszamy .Ser kruszymy i dodajemy do sałatki Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 02.03.2012 07:25
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak