Sposób przygotowania

Fasolkę obieramy i gotujemy w wodzie z 1/2 łyżeczki kucharka, gotujemy do miękkości. Wyjmujemy, odcedzamy.
Na patelni rozpuszczamy masło, wrzucamy bułkę tartą i resztę kucharka, mieszamy, dodajemy fasolkę, mieszamy i wykładamy na talerz. Można też użyć fasolki z poprzedniego dnia, wówczas smażymy troszkę dłużej, aby fasolka się podgrzała.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taką fasolkę to mogę jeść i jeść..
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    ja robiłem bez bułki tartej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !