Sposób przygotowania

Mięso dobrze wyrobić dodając jajko, przyprawy i bułkę tartą. Formować kulki, rozpłaszczać, obtaczać w sezamie. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju początkowo pod przykryciem, pod koniec smażenia odkryć, aby stały się chrupiące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł z tym sezamem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawa jestem jak smakują :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !