Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip waniliowo-paprykowy

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaeożek waniliowy 1 opakowanie homogenizowanego twar
papryka czerwona 1/2 papryki
pieprz szczypta
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip waniliowo-paprykowy

Twarożek homogenizowany przełożyć do miseczki dodać szczyptę pieprzu i 1/2 małej łyżeczki słodkiej papryki w proszku.Wymieszać składniki.1/2 czerwonej papryki po usunięciu gniazda nasiennego zmiksować i przetrzeć przez sito.Przetarta czerwona paprykę dodać do miseczki z twarożkiem.Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.Dip zajadać z chipsami bądź krakersami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 31.12.2012 14:39
serek waniliowy z papryką i pieprzem? Jak dla mnie niesmaczne połaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak