Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Oddzielam białka od żółtek i ubijam białka ze szczyptą soli, a następnie z cukrem. Do sztywnej piany dodaję żółtka i ubijam jeszcze przez chwilę.


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się przepysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    proste a na pewno wyborne:))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    koniecznie muszę wypróbować ciasto z cukinią, brzmi niesamowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszę spróbować
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawy przepis
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    cukinia nadaje wilgoci i przedłuża świeżość ciasta :) robiłam już kilka rodzajów właśnie z dodatkiem cukinii, czekoladowe wychodzą najsmaczniej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !